Udflugter

VAN GOGH udstilling på ARKEN

Torsdag den 4. oktober 2018
Vi mødes ved Præstø Bibliotek kl. 12.45
Arrangementet er en kør selv tur. Meld venligst ved tilmelding om du/I kører selv eller har behov for transport, Vi kan så fordele os i bilerne, inden vi kører fra Præstø.
Van Gogh er en af de mest berømte kunstnere, der har gået på denne jord, og det er mere end 50 år siden, der har været en tilsvarende separatudstilling Danmark.
Foreningen betaler omvisningen, den enkelte deltager entreen, vi forventer at kunne opnå en grupperabat, så entreprisen bliver 112.50.
Der er kun plads til 30 så ”først til mølle”.
Tilmeld på christianmalberg@hotmail.com eller tlf. 20135774. Inden den 25. sept.

Udflugter i 2017

Kunst på borgen

Mandag den 23. oktober 2017

En enestående mulighed for at se de mange kunstværker, der befinder sig på kontorer, mødeværelser m.v.
Vor guide er chefkonsulent Jens Chr. Jacobsen, der i en lang årrække har arbejdet i Folketingets administration og fra 1998 har haft ansvaret for Folketingets store kunstsamling.
Vi skal være ved besøgsindgangen, som ligger lige til højre for Folketingets hovedindgang, senest kl. 16.45. Besøgsindgangen lukker kl. 17.00, så det er meget vigtigt, at vi er inde før dørene lukkes. Pris for rundvisningen er 50 kr. som betales til kassereren, når vi mødes.
Efter rundvisningen er der mulighed for at slutte med dagens ret i Snapstinget.
Betaling for dagens ret er 136 kr. som afregnes direkte med restauranten sammen med drikkevarer. Skriv venligst, hvis I ønsker at deltage i spisningen i Snaptinget.
Der er tale om et arrangement med begrænset antal deltagere, med forbehold for plads til alle i Snapstinget. Så ”først til mølle”.
Tilmelding senest den 8. oktober på kunstforening@jubii.dk

Udflugter i 2015

Forårsudflugt 31. maj

Guldagergard Keramisk Center & Borreby Herreborg

Billeder fra turen:

FORÅRSUDFLUGT MED PRÆSTØ KUNSTFORENING
Den sidste dag i maj kan vi invitere på tur til Vestsjælland.
Turen er en kør-selv tur, hvor vi tager skovturskurven med.
Vi mødes ved Præstø Bibliotek den 31. maj kl. 9.30, her kan aftales samkørsel, og vi kører derfra til Guldagergaard, Internationalt Keramisk Center i Skælskør.
Guldagergård er et internationalt keramisk videns- og udviklingscenter med speciale inden for international og dansk keramisk kunst. Her vil lederen, Mette Blum, Marcher præsentere os for værksteder og park. I parken kan vi nyde den medbragte frokost.
Herefter fortsætter turen til Borreby Herreborg. Her vil Joachim Castenschiold være omviser i kulturarven.

Ture i 2013

• Frida Kalho, Arken
  • Udflugt til Alan Axelsen, Moseby og Poul Janus Ipsens atalje

Ture i 2012