Program for 2021

Paul Beckett

16. marts 2021
TIL MEDLEMMER AF PRÆSTØ KUNSTFORENING
Foråret er på vej, og vi tror på, at Corona situationen snart ændrer sig.
Vi har derfor valgt, i samarbejde med udstillerne, at starte op til maj.

Fernisering den 8. maj:
Bente Egedorf
Med en sølvmedalje i bagagen forlod væveren Bente Egedorf Kunsthåndværkerskolen. Sammen med sin mand, keramikeren Bent Jørgensen, startede de værksteder og udstilling i Latinerkvarteret i København, i en tid hvor byen endnu bød på mange smuthuller for kunstens folk. I dag har de bolig og værksted i Askeby.

Fernisering den 29, maj:
Paul Beckett
Paul Beckett levede det meste af sit liv uden for Danmark, han og hans hustru fandt stedet Mojácar i det sydøstlige Spanien. Her skabte de sammen det internationale kunstnerrefugium Fundación Valparaíso.

Den udsatte generalforsamling afholdes den 19. maj.
Program for udstillingerne og den formelle indkaldelse til generalforsamlingen vil blive sendt i april.
Hvis situationen, på det tidspunkt, gør det umuligt at gennemføre disse aktiviteter, vil det naturligvis blive meldt ud.
Vi håber på medlemmernes forståelse for dette forbehold.
Støberihallerne
Vi har meldt ind, at Præstø Kunstforening meget gerne vil bidrage til, at Støberihallerne bliver en vigtig del af kulturlivet i Præstø.
I håb om bedre tider, også for kulturlivet i dets mange aspekter.
PRÆSTØ KUNSTFORENING