Program for 2020

Pelle Møller Schiødt
Fernisering:
22. august 2020, kl. 11.00-13.00.
I Bio Bernhard baghus
Fredage kl. 15.00-17.00 og lørdage kl. 11.00-13.00
Sidste dag er lørdag ? 2020

Pelle Møller Schiødt

Udsat til august

Orientering fra PRÆSTØ KUNSTFORENING
I lighed med andre foreninger og institutioner har vi måttet aflyse alle aktiviteter i første halvår.
Vi tror på mulighederne for at åbne op igen til efteråret, og vi er blevet enige med de to kunstnere, vi skulle have mødt, at de kommer til Præstø efter sommeren.
Den 22. august kan vi møde
PELLE MØLLER SCHIØDT
En udstilling med hans grafiske arbejder, her er tale om en meget kompetent kunstner, spændende at kravle ind i hans grafiske univers. Han har en meget bred uddannelse bag sig, fra kunstskolen Lorenzo de Medici i Firenze til det Fynske Kunstakademi.
Den 26. september kan vi møde
SIGNE HOUGAARD HANSEN
Uddannet på Århus Kunstakademi, medlem af Billedkunstnernes Forbund og kunstnersammenslutningen Nybro. Vi glæder os til se hendes farverige og glade malerier i Præstø.
Datoerne er med forbehold over for udviklingen i de kommende måneder
Lad os håbe, vi kommer godt igennem denne utrolige krise, så vi atter kan være sammen om nogle gode oplevelser.
Bestyrelsen i Præstø Kunstforening